Skip to content

PRODUKTION

Kompletta resurser för Lego & plåtbearbetning

Skicklig personal i kombination med ny teknik ger en stark plattform för produktion av nästan vilken plåt som helst på högsta kvalitetsnivå. Idag är vi erkända som en ledande aktör inom plåtbearbetning och kan erbjuda kvalificerade ingenjörstjänster inom olika typer av bearbetning. Vi har kompletta linjer för skärning, stansning, bockning och formning av plåt. Vår fabrik innehåller även resurser för robotsvetsning, målning & pulverlackering samt rullformad profilering av olika material.

Laserskärning/stansning

Lagerkomponenter har till sitt förfogande en mycket effektiv, flexibel produktionslinje för laserskärning/stansning med en kapacitet som klarar mycket komplex bearbetning. Vår stans-/lasercell LP6 från FinnPower med tillhörande höglagringsanläggning utför produktionen effektivt med optimal materialanvändning.

Maxstorlek på ark: 3000×1500 mm
Max Tjocklek: 6 mm
Material: Rostfritt/kolstål/aluminium
Träning: M3-M8

Robotsvetsning

Vi kan erbjuda dig kapaciteten hos tre kompletta svetsrobotceller. Genom att använda två S4:or (en med rullbana) och en S3 kan vi garantera effektiv massproduktion av både långa och korta serier av svetsade produkter.

Max längd på gods: 3100 mm
Material: Rostfritt / kolstål

Profilering

Vår anläggning har resurser för avancerad tillverkning av rullformade profiler av stål eller andra metaller. Ett flexibelt rullsystem gör att vi kan erbjuda kundanpassade profiler med mycket låga verktygskostnader.

Profilerna vidareförädlas genom stansning, klippning och specialförpackningar av olika slag. Vi har även egna designresurser.

Band: 30-330 mm
Bredder: 0,3-3,0 mm
Tjocklek
Profil: < 8m
Längder
Material: Kallvalsad, galvaniserad, varmvalsad, förmålad, rostfri, koppar, mässing, aluminium

Pulverbeläggning

Lagerkomponenter kan erbjuda en komplett linje för pulverlackeringsdetaljer av varierande storlek. Linjen klarar både stora och små serier med hög effektivitet.

Linjen är mycket lång och klarar produkter som är upp till 8 meter långa. Snabba färgbyten ger kostnadseffektiv målning.

Maxlängd: 8000 mm
Maximal höjd: 1300 mm
Maximal bredd: 400 mm
Fart: Max 3m/min
Transportörens längd: 450 m
Färgstandard: RAL

Kantpressning/böjning

Vår pressanläggning erbjuder kunskap, erfarenhet och rätt maskineri för tillverkning av pressade och stansade plåtdelar. Vår maskinpark omfattar flera stora excenterpressar, en perforeringslinje, tumlingsmaskiner och skärsaxar. Vi har även all nödvändig utrustning för att tillverka verktyg för egen produktion.
Brådskande: 8 kantpressar, 45-450 ton 8 excenterpressar, 40-100 ton
Perforering: 2 perforeringslinjer, 100 ton
Bending: Rostfritt/kolstål/aluminium