Skip to content

Entresol ME250

Entresoler ger dina lokaler ett extra våningsplan. Välkomna kvadratmeter i lägen då utrymme känns som en bristvara. Lagerkomponenter har genom åren kundanpassat och levererat ett stort antal entresoler till svensk och europeisk industri.

Vi tror oss förstå varför företagen kommer till oss. Stabiliteten, de unika detaljerna, den enkla monteringen & demonteringen samt möjligheterna till anpassningar och skräddarsydda trapplösningar är starka argument som vi vet biter.

Teknologi

Lagerkomponenters Entresol ME250 öppnar möjligheter för effektivt och ekonomiskt nyttjande av ytor i lager, fabrik och kontor. Systemet kan snabbt monteras och demonteras, är lätt att expandera och har stor flexibilitet i lägen då användningen förändras över tiden. Entresolen klarar laster från 250 till 1 000 kg per m².

Balkar och beslag levereras galvaniserade som standard, resterande detaljer i antracitgrå. Vid behov har vi kapacitet till målning i valfri RAL-färg.

Tillbehör som räcken och grindar är testade och åter testade för maximal säkerhet. Steg av halkfri aluminium och golvskivor finns i olika utföranden.

Vi erbjuder möjlighet att köpa lös trappa

Entresolen kan kundanpassas avseende storlek, höjd, färg och lastförmåga. Priser, råd och ritningsförslag vid förfrågan.

 

Dokumentation

Monteringsanvisningar
Lagerkomponenter Entresol ME250

Faktablad
Entresol ME250

Arbetsytor både på och under entresolen maximerar din ytanvändning