Bild på Rebecca Andersson

Rebecca Andersson, Packare

HUR LÄNGE HAR DU ARBETAT PÅ LAGERKOMPONENTER?
Jag började min tjänst under hösten 2022. Jag har tidigare ingen erfarenhet inom just industribranschen men det är kul att göra något helt annat från det jag gjort tidigare. Tjänsten jag har idag fick jag nys på via kontakter. 

BERÄTTA HUR EN ARBETSDAG KAN SE UT!
Det är lite allt möjligt men mestadels arbetar jag som packare. Jag ser till att allt packas och emballeras på rätt sätt på pallar och i pallkragar. Jag är även på en station som vi kallar ’vägglinan’, där jag tillsammans med en kollega tvättar och lyfter ner panelerna på pall för vidare hantering. Maskinhantering och truckkörning är också vanliga arbetssysslor.

HUR HAR ARBETSUPPGIFTERNA FÖRÄNDRATS UNDER DIN TID PÅ LAGERKOMPONENTER?
Nu är jag mer självgående vilket innebär mer ansvar men även att man kan ta egna initiativ när man ser att något behöver göras och det är roligt.