Skip to content

Lagerkomponenter erbjuder komponenter för förvaring

Lagerkomponenter erbjuder ett genomtänkt program av kvalitetskomponenter för tillverkningsindustrin. Utbudet av produkter omfattar allt från verktygs- och förvaringsskåp till kundanpassade lösningar för kontor, trappor, mezzaniner och väggsystem.

Produkter

Entresol

Smarta mezzaniner ger en fastighet en extra våning. Kombinera med flexibla väggsystem, mobila kontor och stabila kundanpassade trappor anpassade efter specifika krav på storlek och form.

Förvaring

Ett brett program av pallställage och lagerinredning löser de flesta industriella lagringsbehov. Vårt program innehåller även verktygsskåp i flera olika utföranden och ett stort utbud av plastlådor.

Resurser

Vi är nu erkända som en stark aktör inom plåtbearbetning och har kompletta linjer för skärning, stansning, bockning och formning av plåt samt robotsvetsning och målning av olika material.

Referenser

Vi har levererat kunskap och produkter till industrin i över sjuttiofem år. Vår hemsida presenterar ett urval av våra senaste kunder. Om du vill veta mer, eller få tillgång till en komplett lista över projekt, är du välkommen att kontakta Clas Salén på telefonnummer: +46(0)533 – 827 25.